Eko

Chavin Rosé Sparkling Non Alcoholic

Art.nr 1942
Alkoholfritt
Frankrike

NYHET i Systembolagets alkoholfria sortiment! Chavin Rosé Sparkling Non Alcoholic är ett alkoholfritt mousserande rosévin gjort på 100 % grenachedruvor från södra Frankrike i praktisk 250 ml burk. Chavin är… Läs mer

30 krKöp på Systembolaget

Fakta

  • Alkoholhalt 0,5%
  • Förpackning Burk 250 ml
  • Förslutning Burkkapsyl
  • Sockerhalt 4 g/100ml
  • Druvor 100% Grenache
  • Årgång Ej angivet
  • Producent Chavin
  • Ursprung Frankrike

Om vinet

NYHET i Systembolagets alkoholfria sortiment! Chavin Rosé Sparkling Non Alcoholic är ett alkoholfritt mousserande rosévin gjort på 100 % grenachedruvor från södra Frankrike i praktisk 250 ml burk. Chavin är en renommerad vinproducent som har en stor passion för alkoholfritt och hållbarhet. Med denna produkt kombinerar de dessa två och erbjuder ett ekologiskt alkoholfritt mousserande rosévin på den hållbara förpackningen burk. Perfekt för picknickar, bjudningar, mingel och balkonghäng!

För att avlägsna alkoholen ur denna dryck har producenten använt sig av en teknik som kallas ”the spinning cone column”.

Smakbeskrivning

Torr, fräsch och bärig smak av persika, hallon, röda vinbär, blodgrape och rabarber.

Producent

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Läs mer och se alla viner från Chavin

UrsprungFrankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.
Läs mer och se alla viner från Frankrike

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!