Eko

Pierre Zéro Signature

Art.nr 0
Alkoholfritt
Frankrike

Ett premium alkoholfritt mousserande vin i klassisk Champagne-stil gjort på ekologiskt certifierade druvor och med låg restsötma. Traditionell vinmakning och produktion genomförs innan alkoholen försiktigt tas bort genom en snurrkolonn… Läs mer

89 krKöp på Systembolaget

Fakta

  • Alkoholhalt 0,5%
  • Förpackning Flaska 750 ml
  • Förslutning Champagnekork
  • Sockerhalt 2 g/100ml
  • Druvor 100% Chardonnay
  • Årgång Ej angivet
  • Producent Chavin
  • Ursprung Frankrike

Om vinet

Ett premium alkoholfritt mousserande vin i klassisk Champagne-stil gjort på ekologiskt certifierade druvor och med låg restsötma.

Traditionell vinmakning och produktion genomförs innan alkoholen försiktigt tas bort genom en snurrkolonn (SCC) för att bevara vinets kropp, fräschör och fruktiga karaktär. Bubblorna uppstår genom tillsatt kolsyra.

Finns att beställa på Stockfiller. 

Producent

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Läs mer och se alla viner från Chavin

UrsprungFrankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.
Läs mer och se alla viner från Frankrike

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!