Vegan

Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

Art.nr 70WT0018
Alkoholfritt
Frankrike, Pays d'Oc

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019! Finns att beställa via Stockfiller.  Läs mer

69 krKöp på Systembolaget

Fakta

Om vinet

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019!

Finns att beställa via Stockfiller. 

Smakbeskrivning Fruktig och uppfriskande smak med balanserad sötma och syra. Tydliga inslag av citrus och tropiska frukter, lime, vit persika, litchi och blommor.

ProducentDomaines Pierre Chavin är en producent som gör kvalitetsviner i många av Frankrikes mest kända vinregioner. Ambitionen för Pierre Chavins vinmakare är att skapa ursprungstypiska viner med en tydlig regional karaktär. Man jobbar alltid i nära samarbete med vinodlarna och visar stor respekt för de lokala vinmakningstraditionerna.
Läs mer och se alla viner från Domaines Pierre Chavin

UrsprungIGP Pays d'Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Klimatet är starkt präglat av Medelhavets vindar och sol.
Läs mer och se alla viner från Pays d'Oc

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!