Vegan

Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

Art.nr 70WT0018
Alkoholfritt
Frankrike, Pays d'Oc

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019! Finns att beställa via Stockfiller.  Läs mer

69 krKöp på Systembolaget

Fakta

  • Alkoholhalt 0,0 %
  • Förpackning Flaska 750 ml
  • Förslutning Champagnekork
  • Sockerhalt 4,5 g/100ml
  • Druvor 100% Chardonnay
  • Årgång NV
  • Producent Chavin
  • Ursprung Frankrike, Pays d'Oc

Om vinet

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019!

Finns att beställa via Stockfiller. 

Smakbeskrivning

Fruktig och uppfriskande smak med balanserad sötma och syra. Tydliga inslag av citrus och tropiska frukter, lime, vit persika, litchi och blommor.

Producent

Chavin är en vinproducent från södra Frankrike som står för kvalitetsviner av ursprungstypisk karaktär. I portföljen finns både flera olika typer av vin samt alkoholfria alternativ. Bakom producenten Chavin står en kvinna, Mathilde Boulachin, en av få kvinnor i Frankrike att vara både grundare och VD för ett vinföretag. Chavin har hyllats under många år och har bland annat utsetts till Frankrikes bästa producent av alkoholfria viner.

Läs mer och se alla viner från Chavin

UrsprungIGP Pays d'Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Klimatet är starkt präglat av Medelhavets vindar och sol.
Läs mer och se alla viner från Pays d'Oc

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!