Jobba hos oss

Vill du jobba med ett varierande och spännande vinsortiment med produkter från hela världen, i ett företag som drivs av hållbarhetstänk, snabbhet, innovation och arbetsglädje? The Wine Team grundades 2009 och är idag Sveriges tredje största vinimportör med viner från många delar av världen. Välkommen med din ansökan!

Värderingar

Innovation, snabbhet, professionalitet, långsiktighet och arbetsglädje är de grundvärderingar som driver oss på The Wine Team, och de värderingarna genomsyrar alla delar av vårt dagliga arbete – gentemot kollegor, producenter, kunder, samarbetspartners, produkter, och inte minst också i vår vision att ta hand om natur och miljö på ett långsiktigt sätt.

Hållbarhet – vi tar ansvar och vill göra skillnad

Vår ambition är långsiktig hållbarhet, och idag är The Wine Team den vinimportör i Sverige som har flest ekologiska viner på Systembolaget – över 75% av våra viner är ekologiska viner och dessutom klimatkompenserar vi alla våra transporter.
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Jämställdhet

Jämställdhet, värdighet och respekt är en självklarhet för oss på The Wine Team, och den värderingsgrunden driver vi starkt på alla plan i vår verksamhet. Våra olikheter som personer bidrar till olika perspektiv och det är en viktig faktor som får oss att växa både som individer och som företag. Hos oss ska alla känna sig trygga, uppskattade och sedda.

“Viva ska ha en stolt, säker och transparent företagskultur där jämställdhet, respekt och värdighet är självklarheter och naturliga delar av vår affär.”
— Vivas vision

Lediga tjänster

Skulle du vilja jobba med oss?
Besök vår LinkedIn sida här.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Vill du skicka en spontanansökan är du mer än välkommen att skicka den till:
ansokan@wineteam.se