Karriär

Vill du jobba med ett varierande och spännande vinsortiment med produkter från hela världen, i ett företag som drivs av hållbarhetstänk, snabbhet, innovation och arbetsglädje? The Wine Team grundades 2009 och är idag Sveriges tredje största vinimportör med viner från många delar av världen. Välkommen med din ansökan!

The Wine Team

Sedan bolaget grundades 2009 har vi för varje år växt oss större och är idag Sveriges tredje största vinimportör med flest listade ekologiska produkter hos Systembolaget. Hos oss är varje medarbetare viktig och en del av företagets framgång!

Värderingar

Innovation, snabbhet, professionalitet, långsiktighet och arbetsglädje är de grundvärderingar som driver oss på The Wine Team, och de värderingarna genomsyrar alla delar av vårt dagliga arbete – gentemot kollegor, producenter, kunder, samarbetspartners, produkter, och inte minst också i vår vision att ta hand om natur och miljö på ett långsiktigt sätt.

Hållbarhet

Vi vill ta ansvar och vara med och göra skillnad.
Visste du att The Wine Team är den vinimportör med flest ekologiska viner på Systembolaget? Snittet i Sverige är ca 20% och för oss är det inte tillräckligt. Vår ambition är långsiktig hållbarhet, och idag är The Wine Team den vinimportör i Sverige som har flest ekologiska viner på Systembolaget – nästan 60% av våra viner är ekologiska viner och dessutom klimatkompenserar vi alla våra transporter.

Jämställdhet

Jämställdhet, värdighet och respekt är en självklarhet för oss på The Wine Team, och den värderingsgrunden driver vi starkt på alla plan i vår verksamhet. Våra olikheter som personer bidrar till olika perspektiv och det är en viktig faktor som får oss att växa både som individer och som företag. Hos oss ska alla känna sig trygga, uppskattade och sedda.

“Viva ska ha en stolt, säker och transparent företagskultur där jämställdhet, respekt och värdighet är självklarheter och naturliga delar av vår affär.”
— Vivas vision

Lediga tjänster

Skulle du vilja jobba med oss?

Följ oss på LinkedIn för uppdateringar.

Vill du skicka en spontanansökan är du mer än välkommen att skicka den till:
ansokan@wineteam.se

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!