Nyhet

Crazy Cat Red Blend

Art.nr 2536
Rött vin
Sydafrika, Coastal Region

Nyhet från Crazy Cat! Crazy Cat Red Blend är ett generöst vin gjort på de populära druvorna Pinotage, Grenache och Syrah som har odlats i Sydafrika. Vinet bjuder på en… Läs mer

89 krKöp på Systembolaget

Passar till

Fakta

Om vinet

Nyhet från Crazy Cat! Crazy Cat Red Blend är ett generöst vin gjort på de populära druvorna Pinotage, Grenache och Syrah som har odlats i Sydafrika. Vinet bjuder på en fruktig smak med inslag av fat, plommon, mörka körsbär och skogshallon. Servera till grillmiddagen, till kycklingen eller till vegetariska alternativ. Crazy Cat Red Blend kommer i en miljösmart lättviksflaska och kostar 89 kr.

Producent

Boland Cellar grundades när ett flertal vinodlare i Paarl-området i Sydafrika började gemensamt pressa sina druvor.

Läs mer och se alla viner från Boland Vineyard International Pty Ltd

UrsprungCoastal Region är en del av den större provinsen Western Cape. Om det står Coastal Region har druvorna vuxit inom de mindre regioner inom provinsen där de bästa förutsättningarna för druvodling finns. Exempel på sådana underregioner är Paarl och Stellenbosch. Totalt finns det 8 stycken underregioner, men det finns även hela 17 stycken ”wards” som är den mest specifika odlingsplatsen inom det sydafrikanska appellationssystemet.
Läs mer och se alla viner från Coastal Region

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!