Doppio Passo Prosecco Frizzante

Doppio Passo Prosecco Frizzante

89 kr (nr. 72084) Prosecco Veneto, Italien

Nu lanseras en EKOLOGISK Prosecco med en enkel ÅTERFÖRSLUTNINGSBAR skruvkapsyl som öppnas på ett KICK – Doppio Passo Prosecco! Lika perfekt för ett glas apertif innan middagen som till den stora middagsbjudningen eller den trevliga picknickkorgen. Doppio Passo Prosecco har lena, mjuka bubblor och fruktiga, friska smaker av päron och citrus förpackat i en festlig flaska som bär Proseccos signum.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt 11%
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 12
Förslutning Skruvkork
Märkningar Ekologiskt vin
Producent Casa Vinicola Botter

Innehållet

Smakbeskrivning Innehållet i den klassiska flaskan, mjuka mousserande bubblor, ger en lenare munkänsla än en vanlig prosecco och bjuder på fräscha, fruktiga smaker av päron och citrus.
Passar till Vinet passar utmärkt som aperitif innan maten eller till små tilltugg på minglet.

Om Casa Vinicola Botter

Casa Vinicola Botter har sitt säte i Fossalta di Piave i närheten av Venedig och har producerat vin i flera generationer.

Om Veneto, Italien

Det vackra Veneto i nordöstra Italien är känt för sina smakrika Amarone-, Ripasso- och Appassimentoviner. Viner som svenska folket har tagit till sina hjärtan. Det är beläget mellan Alperna och Adriatiska havet och står för den överlägset största produktionen av Italiens vinregioner. De mest kända områdena är Valpolicella, Bardolino och Soave, alla belägna på sluttningarna runt södra Gardasjön. De vanligaste blå druvsorterna är corvina, rondinella och molinara, men även merlot, refosco och raboso är kända.