Gran Passione Organic Gold Release

Gran Passione Organic Gold Release

79 kr (nr. 7704) Mousserande vin Italien Finns i Systembolagets butiker Hitta närmaste butik

Elegant & ekologiskt mousserande till fyndpris!

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt 11%
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 12
Förslutning Naturkork
Syra 6 g/l
Märkningar Ekologiskt vin
Veganvänligt Ja.
Producent ViniMundi

Innehållet

Smakbeskrivning Detta ekologiska vin har en frisk och fruktig smak med toner av päron, citrusskal, fläder och kex.
Passar till Servera Gran Passione som en uppfriskande aperitif eller till eleganta rätter på fisk och skaldjur. Eller varför inte prova att servera vinet vid festligare tillfällen med goda tillbehör?

Om ViniMundi

ViniMundi är en internationell vinproducent med vineri i Frankrike som gör viner genom långsiktiga och nära relationer med lokala vinodlare i bland annat Frankrike, Spanien, Italien och Österrike.

Den gemensamma nämnaren för ViniMundis viner är ett starkt fokus på såväl hög kvalitet som hög prisvärdhet, och det är Sophie Schaal som i rollen som huvudvinmakare har det yttersta ansvaret att se till att bibehålla den höga kvaliteten genom hela ViniMundis vinportfölj.

Ett starkt hållbarhetstänk är en annan nyckel i ViniMundis vinproduktion – oavsett om det handlar om geografiska lägen som Sicilien, Apulien, Niederösterreich, Western Cape eller Languedoc – och ofta arbetar man med renodlat ekologiska viner. Målet är att göra viner som både speglar de olika ursprungens säregna traditioner och att samtidigt använda sig av moderna vinmakningsmetoder, allt för att på bästa sätt borga för välgjorda viner.

Kvalitet + prisvärdhet + hållbarhet = ViniMundi!

Om Italien

Italien är ett av världens största vinproducerande länder och kan uppvisa ett mycket brett utbud av olika vinstilar tack vare gynnsamma odlingsförhållanden, oräkneligt antal druvsorter och vinstilar.