Il Barone Ecologico

Il Barone Ecologico

169 kr (nr. 76512) Vitt vin Spanien

Nu lanseras detta tilltalande och ekologiska vita vin från Il Barone som har en ren och torr stil med friska inslag. Il Barone Ecologico bjuder på fräscha och fruktiga smaker av honungsmelon och päron samt inslag av örter.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort 100% Macabeo
Årgång 2018
Alkoholhalt 11,5%
Storlek ml 3000 ml

Detaljer

Nyhet 20 februari 2019
Antal/kolli 6
Förslutning Tappkran
Märkningar Ekologiskt vin
Producent ViniMundi

Innehållet

Smakbeskrivning l Barone Ecologico har en ren och torr stil med friska inslag och bjuder på fräscha och fruktiga smaker av honungsmelon och päron samt inslag av örter.
Passar till Detta vin passar utmärkt tillsammans med saftiga kycklingfiléer i ugnen med vårens primörer och en kall fräsch sås eller varför inte avnjuta Il Barone Ecologico som sällskapsvin till enkla snacks?

Om ViniMundi

ViniMundi är ett samarbete mellan The Wine Team och ett antal utvalda lokala vinproducenter i olika länder och regioner med målsättningen att leverera prisvärda viner av bästa kvalitet till den svenska marknaden.
Våra lokala samarbetspartners är producenter som är hängivna när det kommer till kvalitet. Tillsammans strävar vi alltid efter att göra viner som speglar både tradition och modern vinmakning. Vår samlade erfarenhet och kunskap borgar därför för välgjorda viner.

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.