Lynx Black Label Petite Sirah

Lynx Black Label Petite Sirah

115 kr (nr. 72387) Rött vin, fylligt Kalifornien, USA Finns i Systembolagets butiker Hitta närmaste butik

Ett kraftfullt vin med klös. LYNX Black Label Petite Sirah – PREMIUM edition är den exklusiva uppföljaren till den amerikanska storsäljaren LYNX! Ett större, maffigare och mer kraftfullt rött vin med en oförglömlig smakrikedom.
www.lynxwines.com

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort 100% Petite Sirah
Årgång 2018
Alkoholhalt 13,5%
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 12
Förslutning Skruvkork
Producent House of Big Wines

Innehållet

Smakbeskrivning Smak av mörka bär, örter, fat och choklad.
Passar till Grillat nötkött, vilt, mustiga rätter som Gulaschgryta och till smakrika hårdostar. Serveras vid cirka 16-18°C.

Om House of Big Wines

House of Big Wines är ett samarbete mellan The Wine Team och lokala producenter. Målsättningen är att producera viner av högsta kvalitet med stora smakupplevelser.

Om Kalifornien, USA

De kaliforniska vinerna är de absolut mest välkända bland de amerikanska vinerna, och delstaten svarar för huvuddelen av USA:s vinproduktion. Distriktet i sig är uppdelat i fem regioner, där Central Valley längre in i landet står för 75 procent av produktionen. Variationen bland de kaliforniska vinerna är stor; klimat, jord, druvor och höjdskillnader gör att det kan tillverkas många olika typer av vin. De flesta av vinerna är karaktärsfulla och gjorda av endast en druvsort och de vanligaste druvorna är Zinfandel, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Shiraz, Chardonnay och Riesling.