Nyhet

Maison Bonjour La Cuvée Rosé

Art.nr 73978
Rosévin
Frankrike

Äntligen lanseras uppföljaren till den omåttligt populära Maison Bonjour Chardonnay. En frisk och bärig rosé som för tankarna till soliga Frankrike! Rosé + Frankrike känns ju som en självklar kombination,… Läs mer

99 krKöp på Systembolaget

Fakta

  • Alkoholhalt 12%
  • Förpackning Flaska 1000 ml
  • Förslutning Skruvkork
  • Sockerhalt 0,4 g/100ml
  • Druvor Ej angivet
  • Årgång Ej angivet
  • Producent Vins Biecher
  • Ursprung Frankrike

Utmärkelser

Om vinet

Äntligen lanseras uppföljaren till den omåttligt populära Maison Bonjour Chardonnay. En frisk och bärig rosé som för tankarna till soliga Frankrike!

Rosé + Frankrike känns ju som en självklar kombination, men visste du att det är i Frankrike som rosévinet uppfanns? Sedan dess har man generation för generation förfinat tillverkningen och det är därför Frankrike anses vara det främsta landet för roséviner idag. En sak som särskiljer många franska roséer är dess ljusa, fräscha och tilltalande färg. Maison Bonjour La Cuvée Rosé är inget undantag.

Maison Bonjour La Cuvée Rosé är en klassisk fransk ljus rosé med frisk smak med toner av blodapelsin, sötsyrliga skogshallon och solmogna smultron. Det gör vinet till ett utmärkt val både till middag och till mingel. Serveras med fördel väl kylt till en fransk salade niçoise, färska skaldjur eller en klassisk chèvre chaud. Eller gör som fransoserna; Bjud in till en fördrink – en apéro och servera en flaska väl kyld Maison Bonjour La Cuvée Rosé till ett urval av tilltugg med gott sällskap!

Smakbeskrivning

Frisk smak med toner av blodapelsin, sötsyrliga skogshallon och solmogna smultron

UrsprungFrankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.
Läs mer och se alla viner från Frankrike

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!