Robert Hall

Art.nr 95150
Rött vin
Kalifornien, Paso Robles

Robert Hall är en Cabernet Sauvignon från Paso Robles i Kalifornien. Ett fylligt och smakrikt vin med toner av svarta vinbär, mogen röd frukt och mörk choklad som balanseras upp… Läs mer

229 krKöp på Systembolaget

Fakta

  • Alkoholhalt 14,5%
  • Förpackning Flaska 750 ml
  • Förslutning Naturkork
  • Sockerhalt 0,63 g/100ml
  • Druvor cabernet sauvignon samt mindre delar merlot, petit verdot, cabernet franc och malbec.
  • Årgång 2021
  • Producent Robert Hall Winery
  • Ursprung Kalifornien, Paso Robles

Om vinet

Robert Hall är en Cabernet Sauvignon från Paso Robles i Kalifornien. Ett fylligt och smakrikt vin med toner av svarta vinbär, mogen röd frukt och mörk choklad som balanseras upp med lena tanniner.

Vinet har lagrats ett och ett halvt år. Delar av vinet har lagrats med ekstavar i tankar som tillåter mikrooxidation och har efter en tid flyttats över på neutrala ekfat. Resterande vin har lagrats på nya ekfat.

Smakbeskrivning

Smakrikt, nyanserat vin med tydlig rostad fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, plommon, kakao, dadlar, kaffe, kokos, ceder, färska örter och vanilj.

Producent

Robert Hall Winery, är ett vineri i Paso Robles i Kalifornien, USA. Med envishet, hög ambition och en livslång passion för vin skapade grundaren Robert Hall sitt prisbelönta vineri med målsättningen ”The Good Life. Well-Earned.™”.

Läs mer och se alla viner från Robert Hall Winery

UrsprungHalvvägs mellan två av Kaliforniens stora metropoler Los Angeles och San Francisco ligger AVA Paso Robles. Paso Robles har de perfekta väderförhållandena för att odla druvor till högkvalitativa viner, en lång växtsäsong med varma dagar och svala nätter ger druvorna perfekt mognad.
Läs mer och se alla viner från Paso Robles

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!