Josep Masachs

Josep Masachs är Kataloniens största familjeägda cava-producent, känd för sin kvalitet och innovation. Familjeföretaget drivs idag i fjärde generationen med Alex Ruiz Masachs som chefsvinmakare. Josep Masachs grundades 1920 i Vilafranca del Penedès, Katalonien. Egendomen omfattar 22 hektar ekologiska vinodlingar och man har även långtidskontrakterade samarbeten med lokala vinbönder. Företaget värnar om tradition men är öppna för nya idéer, särskilt genom den nya generationen. Man kombinerar gärna tradition med innovation för att skapa exceptionella mousserande viner. Vilafranca del Penedès är beläget nära Barcelona, i hjärtat av DO Cava-regionen. Deras cava tillverkas enligt traditionell metod med lång lagring, vilket ger en komplex smak och mjuka bubblor.

Nyhet
Vegan
Eko

Josep Masachs Cava

Mousserande
Penedès

En ekologisk cava på druvan Xarel-lo med fruktig, mycket frisk smak

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!