Utgått
Vegan

Anciano Ribera Del Duero

Art.nr 52976
Rött vin
Spanien, Ribera Del Duero

Hyllat vin från toppårgång! Nu är Anciano Ribera Del Duero 2018 här! Ett kraftigt och smakrikt spanskt kvalitetsvin som lagrats hela 12 månader på ekfat. Anciano Ribera Del Duero har… Läs mer

121 krKöp på Systembolaget

Passar till

Fakta

Utmärkelser

Om vinet

Hyllat vin från toppårgång! Nu är Anciano Ribera Del Duero 2018 här! Ett kraftigt och smakrikt spanskt kvalitetsvin som lagrats hela 12 månader på ekfat.

Anciano Ribera Del Duero har belönats med medalj i flera internationella tävlingar både en bronsmedalj i Decanter World Wine Awards och en silvermedalj i International Wine Challenge.

Smakbeskrivning

Vinet bjuder på en komplex och djup smak med toner av mörka röda bär, körsbär, plommon samt en örtighet och toner av kakao och vanilj.

Producent

Guy Anderson Wines har specialiserat sig på att ta fram en lång rad europeiska toppviner som rönt stora framgångar över hela världen.

Läs mer och se alla viner från Guy Anderson Wines

Klimatkompenserade transporter Klimatkompenserade transporter Alla våra transporter är klimatkompenserade genom Solvatten. De flesta av våra transporter sker, av miljöhänsyn, med tåg, och när det inte går använder vi båtar, vilket är det näst bästa alternativet för miljön.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!